من تجربه 32 ساله خودمو میگم و خودت میتونی نتیجه بگیری
تو این مدت در رفت و آمد بین 2 شهر بودم و سختی های زیادی کشیدم تقدیر هنوز
دست از سر من نکشیده و اینبار دخترم همین وضع را پیدا کرده اینو که میگن
تفاهم باشه همه چی حله اصلا قبول ندارم با تفاهم نمیشه احساس دلتنگی کسی رو
در سینه خفه کردشهر طرف باشی باید خودت دنبال خانواده و مشکلات و خوبی ها و
خوشی هاشون باشی و برعکسش هم همینه اینو مطمئن باش که سختی های زیادی در
پیش خواهی داشت خود دانی موفق باشید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درمورد عشق بگم...که فقط باید دوطرفه باشه وگرنه خیلی بد میشه....خیلی
؟؟؟
هیچ وقت کسی رو عاشقانه دوست نداشته باش.
نمیدونم این جمله چقدر درسته؟
میترسم نتونم فراموش منم!!!
گرفتار شدم رفت
حتی نمیتونم بگم چاره ایی ندارم!!
کلا کار سختی پیش رو دارم..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه کی بود
اصلا شانس ندارم من
نمیشد این اینجا نبود!!!!!!!!!!!!
آسودگی خیال...
خیال خودمو راحت کنم حداقل تا 3 سال دیگه ...
این یعنی ارامش
شايد يكسري سوالات براي هميشه در ذهن بشريت باقي بماند! علم بهتر است يا ثروت؟ بنز بهتر است يا BMW؟ 206بهتر است يا تندر90؟
راه کارهایی که برای کاهش اضطراب و تنش شغلی پیشنهاد میشود عبارتست از:
استراحت و رفع خستگی، هدف داشتن در زندگی یا ایجاد یک هدف بلند مدت برای
خود، انجام فعالیتهای بدنی و ورزش، همکاری و نوع دولتی و کمک به دیگران،
برقراری ارتباط دوستانه و صمیمی با خانواده، دوستان و همکاران، مثبت نگر
بودن، توکل و ایمان به خدا که در هر شرایطی به انسانها کمک میکند.
از صداي موتور V8 نديدم خوش تر / يادگاري كه در اين گنبد دوار بماند
البته مطمئن نیستم که همش اشتباه بوده یا نه...
عشق و عاشقی همیشه چیز مزخرفی بوده
مانع پیشرفت ادمه
خیلی از روابط با دیگرانرو هم خراب میکنه
کلا چیزه مزخرفی هست
این روزها موندم چه کنم
منطقا دوری راه یه معضله
البته من تجربه عشق و عاشقی داشتم
شاید بدترین اونی بود که چند سال طول کشید اما حل شد وجایگزین شد.
نمیدونم این یکی روچه کنم
این استخاره چی میگه این وسط اونم سه بار
پشیمانی...
هرگز تا مطمئن به انجام کاری نبودی اون کار رو انجام نده
تا به امروز که دقیقا 57 روز شده , اگر برگردم عقب خیلی از کارهایی که کردم رو انجام نمیدم
حتی قبل این 57 روز هم کاری کردم که دیگه دوست ندارم هرگز انجام بدم!!!!
وقتی که تحت استرس قرار می گیرید، راه های زیر می تواند به شناخت و کاهش میزان استرس کمک کند.
۱. سعی کنید که منبع استرس خود را بیابید.
۲. با یک نفر درباره مشکلاتتان صحبت کنید. گفتگو با دیگری می تواند به کاهش استرس کمک کند.
۳. وقتی که تحت استرس هستید، نباید بیکار نشسته و امید داشته باشید که این حالت به خودی خود برطرف شود. کنترل اوضاع را به دست بگیرید. این حس که شما کنترلی بر وضعیت موجود ندارید اغلب باعث افزایش استرس می شود.
۴. حتما ارتباط خود را با دوستان و خانواده تان تقویت کنید. آنها می توانند وقتی در شرایط استرس زا قرار می گیرید، به شما کمک کنند.
۵. ورزش و تکنیک های تمدد اعصاب، هر چند ممکن است مشکل را حل نکند، ولی ذهن شما را در مسیر صحیحی برای حل مشکل قرار خواهند داد.
میخوام واسه محرمت بمیرم میخوام بمیرم میخوام که زیر پرچمت بمیرم...
چه اتفاقی افتاده میونه تو و مردم که دارن اینجوری با تو عشقو بر پا میکنند وقتی سینه می زنند وای چه غوغا میکنن...
تکههای مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آبپز کنید، نه
در حدی که مرغها کاملا نرم شوند، فقط اندازهای که کمی از حالت خام بودن
در بیایند. (حدود 20 دقیقه کافیست)
2 - تخممرغها را در ظرف
گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید
را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبهدار بریزید. آرد سوخاری
و ادویه را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبهدار
بریزید. ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو
صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه میشود.
3 - روش اسپایسی به این
صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (برای این مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوری
سر پر فلفل قرمز لازم است) و نمک را به آرد سوخاری اضافه میکنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه میشود.
4 - تکههای مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
5
- در ظرف نسوزی - که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ
کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن
بیشتر و داغتر باشد مقدار جذب روغن کمتر میشود. میتوانید مرغها را در
دستگاه سرخکن (روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ) نیز سرخ کنید.
6 -
تکههای مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم
باشد رنگ مرغها تیره میشود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ بهکار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا 10-6 دقیقه زمان لازم است تا مرغها با شرایط فوق کاملا سرخ (سوخاری) شوند.
7
- بعد از سرخ شدن مرغها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و
تکههای مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی
پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.
البته الان 1 ابانه ها....